Assistent Manager Distributiecentrum

De assistent manager vervult een zelfstandige sleutelpositie binnen het landelijke sorteercentrum en daarmee binnen het gehele netwerk van onze opdrachtgever. U bent samen met een collega in dezelfde functie verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. U rapporteert direct aan de manager HUB met wie samen visie en strategieën worden uitgezet en opgevolgd.

Wie zoeken wij?
 Een ambitieuze HBO’er met enkele(!) jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de logistiek.
 Een people manager die op een motiverende en stimulerende manier leiding geeft en oog heeft voor de mens als individu.
 Iemand met goede kennis van en inzicht in logistieke processen en het vermogen om dit te vertalen naar concrete verbetervoorstellen.
 Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Je profiel

Wat gaat u doen?
 U bent verantwoordelijk voor de operatie, rapporteert en stuurt daarbij op o.a. financiële, operationele en kwalitatieve KPI’s.
 U borgt de kwaliteit, continuïteit en veiligheid, stuurt en verbetert.
 Voor uw span of control ziet u toe op het personeelsbeleid en een adequate personeelsplanning waarbij u leiding geeft aan een team van (assistent) voormannen.
 U bent mede verantwoordelijk voor het bewaken van de kosten voortvloeiende uit goedgekeurde begrotingen.
 Daarbij kent u de wettelijke bepalingen en de Kwaliteit, Arbo- en Milieurichtlijnen en ziet toe op naleving hiervan.

Over de organisatie

Onze opdrachtgever is een van de meest toonaangevende logistieke bedrijven in Nederland op het gebied van pakket-, vracht-, en expreszendingen.

Zij bieden

Een uitdagende positie binnen een ambitieuze organisatie. Door de open organisatiestructuur is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Zelfstandigheid en initiatieven worden dan ook zeer gewaardeerd.

Zij bieden daarnaast een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder naast een aantrekkelijk salaris, een motiverend bonussysteem en een auto van de zaak.

Interesse?

Solliciteer