UBN Professionals werkt toe naar een gezamenlijk doel. Elkaars verwachtingen waarmaken staat hierbij voorop.

Wij werken landelijk en bemiddelen kandidaten op MBO+, HBO en academisch niveau. Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan functies, denk hierbij aan Sales, Marketing, Finance, ICT, etc.

De eerste stap

Als je hebt besloten jezelf te gaan oriënteren op de arbeidsmarkt is dat niet altijd een makkelijke stap. Je moet tenslotte uitvinden wat wil je wilt, wat je mogelijkheden zijn, welke functies passen, etc. UBN Professionals helpt je graag bij deze zoektocht. Wij zijn voor jou de gesprekspartner die je hierbij ondersteunt.

Wanneer je definitief de beslissing hebt genomen om de volgende stap in je carrière te nemen, is het tijd om je in te schrijven bij UBN Professionals. Op basis van je CV gaan wij beoordelen of we je kunnen bemiddelen voor de vacature waar je op solliciteert. Bij een open inschrijving maken we een inschatting over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Als we denken jou nu of in de toekomst te kunnen bemiddelen worden je gegevens opgenomen in onze database en nodigen wij je uit voor een persoonlijke kennismaking.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens een eerste oriënterend gesprek willen we graag kennismaken met jou als persoon. Daarbij vinden we open- en eerlijkheid belangrijk. Wees gewoon jezelf tijdens het gesprek, dan leren wij jou het beste kennen en kunnen wij je beter bemiddelen. We nemen je CV door en bespreken de keuzes en ontwikkelingen die je gemaakt hebt in je carrière. Als wij naar aanleiding van het gesprek aanknopingspunten zien om jou voor te stellen bij (één van) onze opdrachtgevers zullen wij dit aan het eind van het gesprek kenbaar maken. Afhankelijk van de situatie kan het zo zijn dat wij je vragen bepaalde tests of assessments te doen en/of dat wij referenties gaan inwinnen. Als jij en wij ervan overtuigd zijn dat er sprake is van een goede match gaat UBN Professionals je voorstellen bij onze opdrachtgever(s). Doorgaans reageren onze contactpersonen snel en krijg je binnen enkele dagen een terugkoppeling of het bedrijf in jou geïnteresseerd is.

Gesprek bij de opdrachtgever

Wanneer je het bericht ontvangt dat je op gesprek mag bij een van onze opdrachtgevers zal UBN je verder begeleiden. Wij voorzien je van de benodigde informatie, tips en adviezen. Het gesprek tussen jou en de opdrachtgever evalueren we samen. Vanzelfsprekend zullen we zowel jou als onze opdrachtgever terzijde staan bij de afwikkeling van de gehele procedure. Met als ultiem doel een nieuwe baan voor jou en blije gezichten bij alle betrokken partijen.


Kandidaat