UBN Professionals is de recruitmentpartner die u verder helpt. Wij zijn gemotiveerd en werken toe naar een gezamenlijk doel. Elkaars verwachtingen waarmaken staat hierbij voorop.

Wij werken landelijk en bemiddelen kandidaten op MBO+, HBO en academisch niveau. U kunt aan ons het gehele wervingsproces uitbesteden of delen daarvan. Hiervoor maken wij onderscheid tussen onze Werving & Selectie service en Recruitment Proces Outsourcing (R.P.O.).

Werving & Selectie

UBN Professionals verzorgt, op basis van een samen opgesteld profiel, de werving en selectie van de kandidaten. Uw vacature wordt door ons breed en in de juiste media uitgezet. Daarnaast maken wij gebruik van diverse vacaturebanken en sociale media zoals LinkedIn. Wij beschikken over een eigen netwerk van kandidaten en hebben toegang tot externe databases voor de werving van getalenteerde professionals. Na (meerdere) gesprekken gevoerd te hebben met kandidaten, maken wij voor u een selectie van de beste kandidaten. Wanneer gewenst kunnen  wij ook tests en assessments verzorgen.

RPO

RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Dit is een samenwerkingsvorm waarbij UBN functioneert als businesspartner voor een deel of voor alle werving en selectie activiteiten voor één of meerdere functies. Deze vorm van dienstverlening wint sterk aan populariteit omdat het kosten bespaart en goede resultaten oplevert. UBN Professionals stelt deskundige capaciteit beschikbaar en zal uit uw naam kandidaten werven en selecteren. We stellen een op maat gesneden arbeidsmarktcommunicatieplan samen  en verzorgen de werving, selectie en bijkomende administratieve activiteiten. We maken afspraken over de resultaten en ook hier geldt no cure – no pay.

UBN Professionals kan ook een deel van het werving en selectietraject verzorgen. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld alleen de werving, CV screening op harde criteria of het afnemen van een testen en assessments.

Quick Scan

Wij kunnen u een Quick Scan aanbieden.

Wij maken een selectie waarin aan de hand van vooraf bepaalde criteria naar voren komt welke groep kandidaten voor deze vacature geschikt zou zijn. Hierin krijgt u een duidelijk beeld wat de slagingskansen zijn om deze vacature succesvol te vervullen.

U heeft als voordeel dat u niet aan hoge kosten bent gebonden.

Stappenplan Quick Scan:

  • Bedrijfsbezoek voor inventarisatie van functieprofiel.
  • Risicoanalyse van functieprofiel / vacature.
  • Check in onze database en inventarisatie via diverse jobboards.
  • Rapportage resultaten en vervolgadvies van Quick Scan.

De prijs van een Quick Scan is vanaf € 1.750,-, exclusief btw. Mocht u besluiten de opdracht aan ons te geven worden deze kosten verrekend.

Neem voor meer informatie contact op.

Werkgever