UBN Professionals is een dochteronderneming van UBN Uitzendbureau. In 1991 is UBN Uitzendbureau opgericht en fungeert nog altijd als zelfstandige uitzendonderneming met vestigingen in Almere, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. UBN Uitzendbureau richt zich op banen in de logistieke en industriële sector tot en met MBO niveau. Vanuit de vraag bij opdrachtgevers naar hoger geschoolde kandidaten in deze sectoren is UBN Professionals opgericht. Naast functies in de logistieke en industriële sectoren bemiddelt UBN Professionals een veel breder scala aan functies. U kunt hierbij denken aan Sales, Marketing, Finance, ICT etc.
UBN Professionals bemiddelt landelijk getalenteerde kandidaten op MBO+, HBO en academisch niveau. Bij onze bemiddeling staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. Wij geloven er in dat je elkaar eerst écht moet leren kennen om voor elkaar van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar je moet het wel dóen.

U bent bij UBN Professionals verzekerd van een samenwerking met vakkundige en gedreven recruiters. Zij zijn dag in dag uit bezig met het werven en selecteren van kandidaten, daar hebben zij hun vak van gemaakt. Kwaliteit nemen wij daarbij nooit voor lief. We zijn niet de grootste, liever zijn wij de beste. Wat we doen, doen we in één keer goed.


Werkgever